Erasmus & Nottingham

Erasmus & Nottingham

Na Na Na Na: Batman: Nottingham-i őslakos

2014. október 08. - Krisztina Panyi

Wollaton Hall, Nottingham: meseszép park, tóval, természetes szarvaspopulációval, golfpályákkal... És a legjobb még hátra van: Batman lakhelye.

A méltán híres  The Dark Knight Rises című amerikai sikerfilm egyik forgatási helyszíneként Wollaton Hall lett a Wayne Rezidencia egy rövid időre. Ezzel pedig teljesen megváltozott történelmi épület megvilágítása. 

3.jpg

Mielőtt a forgatási munkálatok megkezdődtek Wollaton Hall egy volt a sok gyönyörű angol kastály közül. Természetesen a történelem még mindig belengi az épületet, azonban manapság a turistákat valami egészen más vonzza: Látni akarják A Batman-t. Vagy legalább is elképzelni. 

De milyen is lehet az élet a Batman villában? Engededelmeddel, kedves Olvasó, hadd mutassam be mi lenne, ha Te lennél a Batman Wollaton Hall-ban.

1. A Wollaton Hall-i park természetes szarvaspopulációja remek lehetőség vadászni, vagy ha Batman csak a rossz fiúkat szereti megölni, akkor megetetni a jószágokat, akik egyáltalán nem félnek az emberektől. 

8cfaa923601af6861d7eacfd936f2177.jpg

2. A park területén található egy hatalmas tó, mely kiváló lehet, ha Batman-nek horgászni, vagy úszni van kedve a reggeli testmozgás részeként. 

Névtelen_1.png

3. Anglia lévén nem is kérdéses, hogy a park hemzseg a kis mókusoktól. Barátságosak és érdeklődőek, szóval nem is csoda, ha egy kemény nap után Batman legszívesebben velük tölti az idejét. 

4505670992_8b6648a1d1_b.jpg

4. Wollaton Hall számos golf pályával rendelkezik, így nem lenne meglepő ha MR Wayne áthívná barátait, vagy egész Gotham városát (ami egy létező település Nottinghamshire-ban. Komolyan, Google a megmondhatója.) egy kis játékra. 

Wollaton-Park-Golf-content.png

5. A legjobbat hagytam a legvégére: mivel Sherwood a szomszédban van, Batman bármikor áthívhatja Robin Hood-ot egy csésze zamatos angol teára. Nem lenne szép? Elképzeltétek?... Megvárom... Noss, megvan?.... Ugye, hogy szívmelengető? 

Robin_Hood_trailer_2_article_story_main_1.jpg

Remélem tetszett a cikkem, korábbi írásaimat itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://erasmusinnottingham.blog.hu/api/trackback/id/tr876772431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása