Erasmus & Nottingham

Erasmus & Nottingham

Egy egyetemista mindennapjai

2014. október 26. - Krisztina Panyi

Az egyetem nehéz (vagy legalább is illik ezt az állítást fenntartani). Tanulni is kell, és emellett még magadról is kéne gondoskodnod. Főleg ha anyuci és apuci messze laknak... 

Amit ma hoztam nektek, az egy rövid lista arról, hogy melyek a legnagyobb megpróbáltatások egy egyetemista számára. 

 

Az aranyszabály ma is érvényes: akik legközelebb laknak az egyetemhez, azok késnek el legtöbbször. Ördögi kör ez: "csak még egy oldal a könyvből, még egy Youtube videó... hisz szinte egy perc alatt bent vagyok az egyetemen..." Nos, kedveském, ez nem így működik.

18k2kh9qqlxwrjpg.jpg

Ha enni akarsz, főznöd kell. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy ennek felismerése mekkora megrázkódtatás volt számomra. Mégis kinek van ideje ilyesmire? Egy pizza is megteszi, ugye? 

2.gif

Meg kellene jegyezi, hogy hol lesz a következő órád. De mégis hogy, ha minden héten változik? Ma 43B, holnap 23A... Aztán kilyukadsz valahol az ötödiken, miközben a harmadikon már 2 perce megy az órád... 

lost-sign-g.jpeg

Az éjszakázások miatt (úgy értem éjszakába nyúló tanulások) rengeteg kávéra lesz szükséged. A második hét végére már meglesz az a 2-3 kedvenc kévézód, ahol megfelelő ár-érték arányban szerezheted be a mennyei italod.

new_6638411__coffeethumbnail.jpg

A tűzjelző lesz az ősellenséged. Minden főzésed visítva aszisztálja.

Remélem tetszett a cikkem, korábbi írásaimat itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://erasmusinnottingham.blog.hu/api/trackback/id/tr746815521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása