Erasmus & Nottingham

Erasmus & Nottingham

Libavásár Nottingham-ben

2014. október 06. - Krisztina Panyi

A búcsú angol változatához van szerencsénk ma, melynek itt Goose Fair a hivatalos neve. Nem sokban különbözik az otthon már megszokottól, kivéve, hogy nagyobb, csillogóbb, több lehetőség van pénzt költeni, és jobb minőségű kacatokat próbálnak meg ránk sózni.

10718017_871311099560105_2127306205_n.jpg

Nade, nézzük meg dióhéjban, mit lehet csinálni a jó öreg Libavásárban:

1. Kipróbálni az össze csillogó illetve villódzó masinát. Rengeteg gép közül lehet választani: a megszokott hullámvasút-szellemvasút-óriáskerék mellett számos hajmeresztő szórakozási lehetőség van. Emelem kalapom az angol humor előtt, ugyanis valahányszor egy menet véget ért azon a gépen, amelyik a saját tengere körül forog, és fejre állítja az utasokat, az "I feel good..."  című szám jól ismert első sora hangzott fel...

images_1.jpg

2. Enni a vásári ételek egyikéből kihagyhatatlan. Aztán enni kell a másikból is. Aztán egy kis édességgel csillapítani a zsírtúltengést a gyomrunkban. Mire lelkes kis csapatunk a körbe ért a vásárban végigkóstoltunk: számtalan angol hamburgert, angol hot dog-ot, sült krumplit, babot, churros-t (spanyol fánkot), rendes fánkot, karamelizált almát, karamelizált popcorn-t, és persze vattacukrot.

10523897_871311059560109_1717767779_n.jpg

3. Meg kell próbálni nyerni valamit. (Kis kori) álmom, hogy szerezzek egy hatalmas miniont, mert aranyosak. Ennél több ok nem is kell, hogy szerencsét próbáljon az ember, ha vele szembe jön egy hőn áhított hatalmas sárga kabala, és feláldozzon 1 fontot. Sebaj... Egyszer úgyis megszerzem... vagy valakivel megszereztetem!

movie-despicable-me-2-font-b-big-b-font-size-font-b-minion-b-font-font.jpg

Remélem tetszett a cikkem, korábbi írásaimat itt találjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erasmusinnottingham.blog.hu/api/trackback/id/tr16759953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása